Sellon Pyörä Sellon Pyörä

Huolto

Pyörähuolto kannattaa!

Uuden pyörän ensimmäinen huolto on erittäin tärkeä. Ensimmäisten muutaman sadan kilometrin sisäänajossa tehtaalla pyörään tehdyt säädöt helposti löystyvät ja pyörän toimintavarmuus hiukan heikkenee. Tekniset ongelmat ja riski osien rikkoontumisesta voidaan tehokkaasti ehkäistä tekemällä hyvissä ajoin huolellinen täyshuolto. Ensimmäisen huollon jälkeen pyörä on parhaimmillan, kun osat on säädetty ja huollettu ajon mukaan.

Pyörän toimintavarmuuden ja ajoturvallisuuden takia pyörää on syytä huoltaa myös jatkossa säännöllisesti – vähintään kerran vuodessa. Vuosihuollossa pyörä tarkastetaan läpikotaisin, kaikki säädöt asetetaan kohdilleen ja kuluneet sekä rikkinäiset osat vaihdetaan uusiin. Tyypillisesti vuosihuolto tehdään keväällä ennen pyöräilykauden alkamista, mutta keväthuollon voi tehdä myös syksyllä ja jättää pyörän talviteloille huollettuna ja valmiina kevääseen.

Talvikaudellakin käytössä olevat on parasta huoltaa kaksi kertaa vuodessa. Säännöllinen ennakoiva huolto takaa parhaiten pyörän toimintavarmuuden ja ajamisen turvallisuuden.Hyvä huolto pidentää pyörän käyttöikää ja säästää rahaa.

Kausihuolto alkaen 99 €
Täyshuolto alkaen 135 € 

Alberganesplanadi 2    02600 Espoo

Soita ja varaa aika  045 323 0053