Cannondale Topstone Apex 1 Mercury

2300,00 

1 varastossa

Valmistaja

Cannondale

Väri

Mercury

Koko

M

Cannondale Topstone Alloy on uskomattoman kykenevä ja monikäyttöinen gravel-pyörä monenlaiseen ajamiseen ympärivuoden kaikille alustoille.

Cannondale Topstone Alloy on uskomattoman kykenevä ja monikäyttöinen gravel-pyörä monenlaiseen ajamiseen ympärivuoden kaikille alustoille. Ajoit sitten pyöräretkiä tai työmatkaa, Topstone kuljettaa sinut varmasti ja luotettavasti perille.

Pyörän salaisuus on sen geometria. Ajoasento on suunniteltu tarpeeksi pystyksi ja rennoksi joka tuo mukavuutta ja takaa miellyttävän ajoasennon pitkille lenkeille. Maantietanko mahdollistaa myös matalan ajosennon alaotteelta, joten ajamiseen saa myös vauhtia ja tehokkuutta tarvittaessa. Renkaita vaihtamalla esimerkiksi kapeammiksi pyörän luonnetta voi muuttaa entisestään. Geometriassa on otettu huomioon myös vakaa ajettavuus ketteryydestä tinkimättä.

Voimansiirron virkaa toimittaa Sramin Apex 1×12 vaihteisto joka tarjoaa laajan vaihdinskaalan kevyessä ja simppelissä muodossa. Hydrauliset levyjarrut ovat erittäin tehokkaat ja niiden jarrutustuntuma on erinomainen. Vakiorenkaat ovat 38mm leveät hyvin rullaavat semi-slicksit ja runkoon mahtuu maksimissaan 45mm leveät renkaat.

Rungosta löytyy monipuolisesti kiinnityspisteitä lisävarusteille; kolme paikkaa juomapullotelineille, paikka vaakaputkilaukulle, tavaratelinekiinnikkeet, lokasuojakiinnikkeet sekä etuhaarukasta kolme kiinnityspistettä molemmilta puolilta kuormatelineille/juomapulloille.

TUOTTEEN KOHOKOHDAT
  • Käyttö: pyöräretket, kuntoilu, työmatkat hiekkateillä ja asvaltilla
  • Ajoasento: pysty ja rento
  • Kevyt tyylikkäästi viimeistelty alumiinirunko hiilikuituhaarukalla
  • Sram Apex XPRL 1×12 vaihteisto
  • Sram Apex hydrauliset levyjarrut
  • Tubeless-yhteensopivat kiekot ja renkaat
  • Monipuoliset kiinnityspisteet lisävarusteille ja kuormatelineille

Tutustu myös