Merida Big.Nine 15

Alkuperäinen hinta oli: 899,00 €.Nykyinen hinta on: 799,00 €.

11% Off

Valmistaja

Merida

Väri

Blue

Koko

L

Merida Big.Nine 15 on 29-tuumainen aloittelijan hardtail-pyörä, joka on rakennettu kaksinkertaisesta butted-alumiinirungosta ja mukavuutta inspiroivasta geometriasta.

Merida Big.Nine 15 on 29-tuumainen aloittelijan hardtail-pyörä, joka on rakennettu kaksinkertaisesta butted-alumiinirungosta ja mukavuutta inspiroivasta geometriasta. 29-tuumaiset renkaat auttavat sinua liikkumaan nopeasti ja tekevät vaikutuksen erinomaisella “roll over” -kyvyllään. SR Suntour -haarukka parantaa mukavuutta entisestään, ja Shimano-kolmivaihteinen voimansiirto tarjoaa laajan vaihdevalikoiman, joka auttaa sinua valloittamaan jopa jyrkimmät mäet helposti.

Maastopyöräily on yksi monipuolisimmista pyöräilylajeista ja todennäköisesti vaativin varusteiltaan. Vaikka täysjousitetut pyörät tarjoavat uskomattomat ajomukavuudet, klassinen hardtail-pyörä pysyy yhtenä puhtaimmista työkaluista tehtävään. 29-tuumaisilla BIG.NINE-pyörillämme, joissa on hiilikuitu- ja alumiinivaihtoehdot, on useita geometriavaihtoehtoja. BIG.NINE CF ja LITE -runkoiset pyörät, joissa on kilpailugeometria, ovat ihanteellisia kumppaneita XC- ja maratonradalla, kun taas BIG.NINE TFS ja SPEED tarjoavat rennomman geometrian mukavampaan, pystympään ajoasentoon. Klassiset hardtail-pyörämme ovat valikoimamme selkäranka ja osoittavat valtavan kokemuksen ja tiedon, jonka olemme saaneet lähes puolen vuosisadan aikana pyöräntuotannosta ja valmistuksesta. BIG.NINE-sarja symboloi modernin runkoteknologian, yksityiskohtien huomioonottamisen ja käsityötaidon “Made in Taiwan” -yhteyttä.

  • Kaksinkertaisesta butted-alumiinirungosta valmistettu
  • 29-tuumaiset renkaat
  • Vähemmän aggressiivinen ja pystympi geometria maksimaalista hallintaa ja mukavuutta varten
  • SR Suntour 100 mm matkustava jousitushaarukka
  • Shimano 8-vaihteinen voimansiirto
  • Kolmivaihteinen voimansiirto
  • Hydrauliset levyjarrut

Tutustu myös