Schwalbe Pyöränrengas Marathon Endurance Greenguard

37,90 

2 varastossa

Valmistaja

Schwalbe

Renkaan Koko

Väri

Musta

Alkuperäinen: Arkkityyppinen korkealaatuinen matkarengas!

Alkuperäinen: Arkkityyppinen korkealaatuinen matkarengas!

Sisältää Endurance-kumiseoksen, joka tekee Marathonista kestävämmän. Lisäksi siinä on vihreä ”Plus”: Sen GreenGuard-suojavyö (Schwalbe Puncture Protection Level 5) koostuu kolmasosa kierrätysmateriaalista. Renkaan kulutuspinnan alle on sijoitettu kolmen millimetrin paksuinen GreenGuard-suojavyö, joka suojaa letkua tehokkaasti jokapäiväisiltä pyöräilyn puhkeamisilta.

Schwalbe on varustanut Marathonin innovatiivisella ”Anti-Aging” -sivuseinällä. Rengas sietää nyt tätä ”alhaisen täyttöasteen ylikuormitusta” paljon pidempään, ennen kuin rumia halkeamia alkaa lopulta syntyä. Paremman kestävyyden kehittämiseksi Schwalben teknikot viettivät useita tunteja tekemällä rankkoja testejä – huonosti täytettyjä renkaita, joita kuormitettiin painoilla rullaavalla tiellä, mikä simuloi keinotekoisesti epätasaisuuksia useiden tuhansien kilometrien ajan.

Polkupyörämarkkinoilla sähköpyörät ovat tällä hetkellä nopeasti kasvava segmentti, mutta nämä sähkökäyttöiset polkupyörät asettavat erityisiä vaatimuksia renkaille. Rengaskestävyys on selvästi tärkeämpi, koska renkaan vaihto tai letkun korjaus on paljon vaikeampaa kuin tavallisessa pyörässä. Myös kuluminen on paljon suurempaa, koska voimansiirto on suurempi ja pyörät ovat myös paljon painavampia. Parannetun rengassuojan ja suuremman kestävyyden ansiosta uusi Marathon on paljon paremmin valmistautunut sähköpyöräkäyttöön.

Tutustu myös