Shimano Levyjarrupalat K05S Resin

24,99 

25 varastossa

Valmistaja

Shimano

Levyjarrupalat Shimano K05S Resin ovat loistava valinta pyöräilijöille, jotka arvostavat luotettavia ja tehokkaita jarruja.

Levyjarrupalat Shimano K05S Resin ovat loistava valinta pyöräilijöille, jotka arvostavat luotettavia ja tehokkaita jarruja. Nämä jarrupalat on tehty korkealaatuisesta hartsimateriaalista, mikä takaa luotettavan jarrutuksen ja ensiluokkaisen suorituskyvyn missä tahansa säässä.

Shimano K05S Resin -jarrupalat on erityisesti suunniteltu istumaan Shimano-levyjarruihin täydellisesti, tarjoten tasaisen ja vahvan jarrutusvoiman. Niiden asentaminen on vaivatonta ja niiden käyttöikä on pitkä, mikä tekee niistä vastuullisen vaihtoehdon pyöräilijöille, jotka toivovat jarrujensa kestävän pitkään.

Näissä jarrupaloissa on myös se etu, että ne ovat hiljaisia eivätkä kuluta jarrulevyjä. Tämän ansiosta ne ovat ihanteellinen valinta pyöräilijöille, jotka kaipaavat hiljaista ja pehmeää jarrutusta pelkäämättä jarrulevyjen kulumista.

Yhteenvetona Shimano K05S Resin -levyjarrupalat ovat erinomainen valinta pyöräilijöille, jotka haluavat luotettavia ja tehokkaita jarruja. Helppo asennettavuus, pitkä käyttöikä ja voimakas jarrutus tekevät niistä optimaalisen valinnan. Lisäksi ne ovat hiljaiset ja säästävät jarrulevyjä.

Edut:
– Tehokas jarrutus joka säässä
– Pitkäikäiset
– Säästävät jarrulevyjä

Tutustu myös