Specialized Eliminator Grid Trail 2Bliss Ready T7 Soil Searching

Alkuperäinen hinta oli: 64,99 €.Nykyinen hinta on: 32,00 €.

51% Off

Valmistaja

Specialized

Väri

Soil Searching Sidewall

Renkaan Koko

Eliminator GRID TRAIL 2Bliss Ready T7 -renkaassa on kulutuspinta, jossa yhdistyvät aggressiivinen lohkomuotoilu ja tasapainoinen pintakuvio.

Eliminator GRID TRAIL 2Bliss Ready T7 -renkaassa on kulutuspinta, jossa yhdistyvät aggressiivinen lohkomuotoilu ja tasapainoinen pintakuvio. Sen välinappulat auttavat täyttämään perinteisen kanavan keski- ja sivunappuloiden välillä, mikä tekee Eliminatorista erittäin ennustettavan niin pehmeillä kuin kovillakin poluilla. Se sopii täydellisesti enduro- ja sähköpyöriin, joissa monipuolisuus ja luotettavuus ovat avainasemassa. GRID TRAIL -kylki on GRID-renkaaseen verrattuna astetta vahvempi ja tarjoaa paremman käsiteltävyyden alhaisemmilla paineilla—samalla kun se suojaa 15 % paremmin iskuilta ja 30 % paremmin pistoilta. T7 GRIPTON® -seos parantaa rullaavuutta tarjoten silti valtavasti pitoa.

Rajoitetun erän Specialized Soil Searching -renkailla voit tukea polunrakentajia jokaisella ajokerralla. Jokainen ostamasi Soil Searching -rengas auttaa meitä tukemaan Specialized Soil Searching -liikettä ja sen toimintaa. Löydä täydellinen ajolinja täydellisen asian puolesta.

  • Kylki: 60 TPI, kestävä rengasrakenn

Tutustu myös