Specialized Tone

75,00 

1 varastossa

Valmistaja

Specialized

Koko

M

Väri

White/Morning Mist

Tone-kypärä näyttää hyvältä ja toimii (sitäkin) paremmin. Ulkonäkö ja luotettavuus mielessä suunniteltu Tone määrittelee uudelleen, millainen on toimiva pyöräilykypärä.

Tone-kypärä näyttää hyvältä ja toimii (sitäkin) paremmin. Ulkonäkö ja luotettavuus mielessä suunniteltu Tone määrittelee uudelleen, millainen on toimiva pyöräilykypärä. Integroitu istuvuusjärjestelmä Tri-fix -hihnan säädöllä tekee istuvuuden säädöstä ja matkaan lähtemisestä helppoa. Sisäiset kanavat pitävät ilman liikkeellä, jolloin ajat reippaasti, mutta mukavasti. Jätä bisnekset sisälle, Tone antaa sinulle hyvän syyn lähteä ulos, työmatkoista jokapäiväiseen kruisailuun.

Tone täyttää Yhdysvaltain CPSC:n turvallisuusstandardin vaatimukset pyöräilykypärille 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille henkilöille.

  • Helposti säädettävä Headset SX fit -järjestelmä säädettävillä Tri-Fix-hihnajakajilla takaa helposti säädettävän ja tarkan istuvuuden.
  • Sisäinen kanavointi edistää ilmankiertoa.
  • Tone on saatavilla kolmessa koossa Classic SBC -päänmuodoilla.
  • Tone sai korkeimman 5 tähden Virginia Tech® Helmet Rating™ -luokituksen, jonka myöntää kansainvälisesti tunnettu Virginia Polytechnic Institute and State University.
  • Heijastavat tarrat takaavat näkyvyyden joka suuntaan sekä päivällä, että yöllä.
  • Varustettu MIPS-järjestelmällä, jossa on vähäkitkainen kerros, joka mahdollistaa 10-15 mm liukuvan liikkeen kaikkiin suuntiin. Tutkimukset osoittavat, että tämä vähentää osan pyörimisvoimista, joita iskussa välittyy aivoihin.

Tutustu myös