Specialized Turbo Levo SL Kids

Alkuperäinen hinta oli: 4000,00 €.Nykyinen hinta on: 3599,00 €.

10% Off

Valmistaja

Specialized

Väri

Satin Black / Smoke

Koko

24

Uusi lasten Turbo Levo SL -sähköpyörä on suunniteltu yhdistämään molempien maailmojen parhaat puolet niin innokkaille huoltajille, kuin aloitteleville pyöräilijöille.

Uusi lasten Turbo Levo SL -sähköpyörä on suunniteltu yhdistämään molempien maailmojen parhaat puolet niin innokkaille huoltajille, kuin aloitteleville pyöräilijöille. Specialized 1.2 -moottorilla, lähes loputtomilla akkutunneilla, konfiguroitavilla nopeus- ja avustin rajoituksilla varustettuna vähemmänkin kuljetut polut ovat nyt lapsiystävällisiä — ainoa huolenaihe on se, pysytkö sinä perässä.

Kyvykkyys — Vain 16,6 kilon painolla ja runsaalla teholla se katoaa pienen pyöräilijän alle jättäen jälkeensä vain hauskoja polkukokemuksia. Lisäksi luotettavan moottorin ja pitkän akkukeston ansiosta lapset voivat pysyä vanhempiensa mukana (tai jopa edellä) poluilla koko päivän. Eco-tilassa saat jopa 12 tuntia ajoaikaa ja täydellä teholla jopa 6 tuntia.

Avustus — Edistyksellinen Turbo-käyttöjärjestelmä on avain heidän oman energiansa yhdistämiseen lasten Levo SL:n tehoon. Se kaksinkertaistaa ajajan ponnistuksen niin sulavasti ja saumattomasti, että se tuntuu kuin he ajaisivat itsenäisesti, mutta nopeammin. Turbo-käyttöjärjestelmä tarjoaa kuitenkin muutakin kuin vain tehoa ja toimintamatkaa, se myös seuraa, missä ja miten lapsesi ajaa, ja voi jopa auttaa saamaan enemmän irti ajamisesta. Se tarkkailee moottorin ja akun kuntoa, ja se voidaan päivittää langattomasti, jolloin suorituskyky vain paranee ajan mittaan. Turbo-käyttöjärjestelmä on mahtavamman ajokokemuksen sydän, ja sen avulla lapsesi ja lasten Levo SL voivat kehittyä paremmin yhdessä.

Lapsiystävällinen muotoilu — Pyörän jokainen osa-alue on suunniteltu sopimaan täydellisesti nuorille pyöräilijöille. Pyörän Retül-taustaisessa progressiivisessa geometriassa on matala seisontakorkeus, joka lisää itseluottamusta ja takaa pitkäaikaisen sopivuuden kasvavalle lapselle. Loiva ohjauskulma ja pidennetty ulottuvuus luovat lisää vakautta, kun taas lyhyet takahaarukan alaputket auttavat maksimaaliseen ohjattavuuteen ja reagoivuuteen. RockShox Reba 100mm AIR -haarukalla, SRAM NX 11-vaihteisella voimansiirrolla ja ulottuvuussäädettävillä SRAM Level T -hydraulisilla jarruilla sekä lyhyellä hissitolpalla, joka helpottaa ajoa alamäissä. Lasten Levo SL on rakennettu kovaan ajoon ja kestämään pitkään.

Specialized-sovellus/MasterMind — Sama hienostunut ja erittäin hyvin säädettävä järjestelmä, jota käytetään täysikokoisissa pyörissämme, mahdollistaa erittäin hyvin säädettävän hallinnan lasten Levo SL -mallissa. Moottoriavustuksen kaksi käytettävissä olevaa maksiminopeusasetusta: Vanhemmat voivat valita 10 km/h (suositellaan nuoremmille lapsille ja/tai lapsille, jotka ovat vasta tutustuneet sähköpyörään) ja 25 km/h (vanhemmille ja kokeneemmille ajajille) välillä. Nopeusasetuksia voi säätää valtuutettu Specialized-jälleenmyyjä.

Toimintamatka — Sama 320wh akku ja moottori, joka pyörittää aikuisten Levo SL:ää, löytyy myös uudesta lasten Levo SL:stä. Aikuisen ohjaama täysikokoinen Levo SL antaa jopa 5 tunnin toiminta-ajan. Lasten Levo SL:n ajajan ollessa paljon pienempi, toiminta-aika kasvaa huomattavasti, jopa 12 tuntiin (eko-tilassa). Luota meihin, ainoa mehu, jonka loppumisesta sinun pitäisi olla huolissasi, on eväspillimehu.

Sähköpolkupyörien käyttöä koskevat lait ja määräykset vaihtelevat huomattavasti maantieteellisesti, jopa tietyn maan tai osavaltion sisällä. Varmista ennen ostamista, että lapsesi on valmis käsittelemään sähköpyörän tarjoamaa lisäkiihtyvyyttä ja -painoa, ja varmista lisäksi, että olet tietoinen kaikista sovellettavista vaatimuksista ja rajoituksista, myös ikärajoituksista. Käytä aina kypärää ja harjoittele ajamista lapsesi kanssa valvotussa ympäristössä ennen ensimmäistä oikeaa ajokertaa.

  • Täysin uusi Specialized SL 1.2 -moottori on hiljainen kuin kuiskaus ja tarjoaa vertaansa vailla olevan jouhevuuden, 50 Nm vääntömomentin ja 320 watin tehon ja jopa 12 tunnin, 192 km toimintamatkan ja 3680 nousumetriä.
  • MasterMind TCU mahdollistaa langattomat päivitykset, joten pyöräsi paranee entisestään ajan myötä. MicroTune-toiminnon avulla voit säätää tehotasoja reaaliaikaisesti, mikä optimoi toimintamatkan hallinnan ja suorituskyvyn.
  • Specialized-sovelluksen avulla vanhemmat voivat helposti säätää pyörän tehon lapsen yksilöllisten ajotaitojen mukaan. Aloittaminen pienellä avustuksen/tehon määrällä on hyödyllistä, kun haluat saada käsityksen siitä, mihin sähköpyörä pystyy, ja lisätä tehoa ja avustusta sitä mukaa, kun lapsesi saa lisää tuntumaa ja itseluottamusta.
  • Kapea 130 mm:n Bridge-satula, 660 mm:n ohjaustanko ja lyhyemmät kampiakselit (155 mm) takaavat mukavuuden, polkemisen tehokkuuden ja luotettavuuden.
  • SRAM Level T Hydrauliset levyjarrut säädettävillä vivuilla, 80 mm:n hissitolppa, jonka avulla jalat ylettää maahan helposti ja voit ajaa alamäissä luottavaisemmin, sekä 24″ x 2,35″ Ground Control -renkaat, jotka tarjoavat pehmeän ajotuntuman ja paljon pitoa.
  • 603 mm:n seisontakorkeus mahdollistaa varman käsiteltävyyden, kun taas progressiivinen 66°:n ohjauskulma ja 75°:n satulaputken kulma antavat pienille pyöräilijöille maistiaisia polkuominaisuuksista, jotka mahdollistavat kehittymisen ja hauskanpidon.

Tutustu myös