Specialized Turbo Tero 3.0

Alkuperäinen hinta oli: 3200,00 €.Nykyinen hinta on: 2799,00 €.

13% Off

Valmistaja

Specialized

Väri

White Mountains / Gunmetal

Koko

M

Turbo Tero tarkoittaa yhtä asiaa: tarvitset isomman kartan. Tämä on seikkailuvalmis jousitettu sähköpyörä, jonka toimintamatka ulottuu kaikkialle, jolla pääset minne tahansa, minkä tahansa yli ja kaikkien tavaroidesi kanssa.

Turbo Tero tarkoittaa yhtä asiaa: tarvitset isomman kartan. Tämä on seikkailuvalmis jousitettu sähköpyörä, jonka toimintamatka ulottuu kaikkialle, jolla pääset minne tahansa, minkä tahansa yli ja kaikkien tavaroidesi kanssa. Ja koska kuljetustilaa riittää kunnon retkeilyvarustuksellekin, voit löytää uusia seikkailuja helpommin kuin koskaan. Ainoa kysymys, joka jää, on minne seuraavaksi?

Etsitkö työmatkapyörää, jonka voit ottaa mukaan retkelle? Retkipyörää, joka voi kuljettaa kaikki tavarasi? Tämä on se. Yhdellä sanalla kuvailtuna Tero on pysäyttämätön. Maastokelpoiset vanteet ja renkaat, tehokkaat hydrauliset levyjarrut ja täysjousitettu haarukka tekevät jokaisesta matkasta seikkailun, olitpa sitten maastossa tai kruisailemassa betoniviidakossa.

TEHOKAS: Se on kuin sinä, mutta nopeampi. Turbo Full Power -järjestelmä havaitsee polkimiin kohdistamasi voiman ja vahvistaa ponnistuksesi jopa nelinkertaiseksi, mikä tarjoaa kokemuksen, jonka ansiosta minkä tahansa mäen ylittäminen tai mihin tahansa määränpäähän pääseminen ei tuota hikeä. Kirjaimellisesti.

MUKAVA JA LUOTETTAVA: Sekä kehon asento että ajettavuus on optimoitu tarjoamaan kaikki, mitä ajaja tarvitsee: mukavuutta, varmuutta ja hallintaa. Hallitse nopeutesi hydraulisilla levyjarruilla ja pysy hallinnassa isommilla renkailla, jotka tarjoavat enemmän pitoa kääntymiseen ja pysähtymiseen missä tahansa maastossa.

TURBO: Teron sydän on sen Turbo-teknologia. Edistyksellinen ja integroitu sähköpyöräjärjestelmä tarjoaa vertaansa vailla olevan yhdistelmän tehoa, luonnollista tuntumaa, varkaudenestotoimintoja, harjoitusvinkkejä, täysin toimivan pyörätietokoneen ja paljon muuta.

TURVALLINEN: Terossa on varkaudenesto-lukko. Torju mahdolliset pyörävarkaat kytkemällä moottori pois päältä napin painalluksella, jolloin kukaan ei voi kytkeä moottoria takaisin päälle ilman henkilökohtaista pin-koodiasi. Lisäsuojaa saat lukitsemalla akun pyörään tai ottamalla sen mukaasi.

HILJAINEN: Turbo Full Power -moottori tarjoaa tasaisen, hiljaisen ja saumattoman avustuksen hiljaista ajoa varten missä tahansa maastossa.

Nopeusrajoitus, jossa moottorin avustus lakkaa, vaihtelee huomattavasti alueittain ja perustuu paikallisiin vaatimuksiin. Se voi myös vaikuttaa toimintamatkaan: korkeampi nopeusrajoitus voi vähentää toimintamatkaa.

  • Turbo Full Power 2.0E -moottori ja 530 Wh akku on integroitu Tero 3.0:n alumiinirunkoon, ne nelinkertaistavat voimasi ja antavat käyttöösi runsaasti tehoa, jolla voit tehdä selvää jyrkimmistä nousuista, ja tarpeeksi voimaa valloittaa kaikki kukkulat tarvitsemiesi seikkailuvarusteiden, ruokaostosten, lapsien tai unelmien kera. Se olet sinä, vain nopeammin. Mutta mikä todella erottaa tämän moottorin muista, on kuinka tehokkaasti ja saumattomasti se sulautuu omiin ponnisteluihisi.
  • Specialized-sovellus ja MasterMind – Specialized-sovelluksen avulla voit räätälöidä Teron tehoa haluamallesi tasolle—kaikkia kolmea vakiotehoa voidaan säätää lähes loputtomasti teho- ja toimintamatkatarpeidesi mukaan. MasterMindin MicroTune -toiminnolla voit säätää tehoa 10% askelin, jotta voit säätää tehoalueen tarpeidesi mukaan.
  • Maastopyörän DNA – Teron komponentit on räätälöity parantamaan hallintaa ja luottamusta. Aggressiiviset mutta hyvin rullaavat 29 tuuman vanteet ja 2,3 tuuman Ground Control -renkaat tarjoavat hyvän pidon kaikissa tilanteissa, SRAM-levyjarrut tuottavat tarvittavan tehon jarrutuksissa, 110 mm etujousitus tasoittaa polkua.
  • Turbo-järjestelmän lukitus – Specialized-sovelluksella voit poistaa pyörän moottorin käytöstä ja aktivoida liiketunnistimen hälytyksen. Kun moottori on lukittu, vain omistaja voi ottaa sen uudelleen käyttöön.
  • Kiinnikkeet lokasuojille, tavaratelineelle ja tukijalalle. Sopii peräkärryn vetämiseen. Yhteensopiva lastenistuinten kanssa.
  • Pitkä toimintamatka – Jopa 110 km tai 5 tuntia yhdellä latauksella (eko-tilassa).

Tutustu myös