Specialized Turbo Tero X 4.0

Alkuperäinen hinta oli: 4500,00 €.Nykyinen hinta on: 3799,00 €.

16% Off

Valmistaja

Specialized

Väri

Gunmetal / White Mountains, Oak Green Metallic / Smoke

Koko

L, M

Turbo Tero X tarkoittaa yhtä asiaa: tarvitset isomman kartan. Tero X on täysjousitettu sähköpyörä, jolla voit ajaa minne tahansa ja kaikki tarvittavat varusteet mukanasi.

Turbo Tero X tarkoittaa yhtä asiaa: tarvitset isomman kartan. Tero X on täysjousitettu sähköpyörä, jolla voit ajaa minne tahansa ja kaikki tarvittavat varusteet mukanasi. Siinä on tarpeeksi kuljetuskapasiteettia takamaastojen mukavuuksillekin. Löydät uusia seikkailuja helpommin kuin koskaan. Ainoa kysymys, joka jää jäljelle, on: Minne seuraavaksi?

TEHOKAS: Polje kartan rajojen toiselle puolen Specialized Full Power 2.0E -moottorin ja Turbo-käyttöjärjestelmän saumattomalla suorituskyvyllä. Specialized Full Power 2.0E -moottori on testattu rajuimmassa maastossa ja ankarimmissa olosuhteissa parhaan mahdollisen ajokokemuksen varmistamiseksi. Älykäs sähköpyörän käyttöjärjestelmä, joka integroi saumattomasti alusta saakka räätälöidyt ja tarkoitukseensa rakennetut ohjelmistomme ja laitteistomme, jotta voit ajaa kauemmas ja tutkia enemmän kuin koskaan ennen. Lisäksi MasterMind-näyttö tarjoaa välittömän tuunattavuuden sormenpäidesi ulottuvilla pitäen samalla silmällä sisäänrakennettua etäisyysestimaattoria, joka varmistaa, että saat maksimaalisen toimintamatkan ja ajoajan. Lisäksi MasterMind-näyttö integroituu saumattomasti Mission Control -sovellukseen, mikä mahdollistaa langattomat päivitykset integroiduilla toimintamatkan optimointityökaluilla, edistyneet tuunausmahdollisuudet, ajon aikaisen diagnostiikan ja monet muut ominaisuudet.

TASAINEN: Tero X:n sisäänrakennettu kuoppia syövä, töyssyjä tasoittava, kiviä litistävä itseluottamus, mukavuus ja hallinta kesyttää vaativimmankin maaston. Runsaan etu- ja takajousituksen, suorituskykyisen pystysuoremman ajoasennon, maailmanlaajuisesti tunnettujen Ground Control -renkaidemme ja hissitolpan tarjoaman luottamuksen ansiosta olemme tehneet epätasaisten reittien tutkimisesta helpompaa kuin koskaan.

MONIPUOLINEN: Aja horisontin tuolle puolen mukanasi kaikki mitä tarvitset. Tero X on varustettu jopa 1 000 lumenin etuvalolla, 22 lumenin takavalolla ja integroidulla takatelineellä, joka kuljettaa jopa 20 kg seikkailuvarusteita. Ai niin ja vielä valinnainen etuteline, jolla voit kuljettaa 10 kg lisää? Kuulostaa siltä, että ajo on aina hyvä idea.

  • Specialized Full Power 2.0E -moottori 50 Nm:n vääntömomentilla ja 530 Wh:n akulla tarjoavat uskomattoman, saumattoman poljinavustuksen ja pitkän akunkeston.
  • Mission Control -sovelluksen ja MasterMindin avulla voit räätälöidä Tero X:n tehotasot ajotottumustesi mukaan.
  • Mission Control antaa sinulle lisäturvaa, sillä sen avulla voit kytkeä moottorin pois päältä ja aktivoida liiketunnistinhälytyksen Turbo-järjestelmälukituksen avulla. Sovellus mahdollistaa myös helpot, langattomat päivitykset, jotta polkupyöräsi vain paranee ajan kanssa.
  • 130/120 mm täysjousitus. Lukituksella varustettu RockShox Recon Silver RL -haarukka ja RockShox Deluxe Select R -iskunvaimennin tarjoavat itsevarmuutta, mukavuutta ja hallintaa.
  • Hissitolppa auttaa sinua pysymään hallinnassa kivisillä osuuksilla ja helpottaa jalan maahan laskeutumista pysähdyksissä.
  • DRYTECHin ruostumattomasta teräksestä valmistetut lokasuojat takaavat, että seikkailusta riippumatta pääset aina perille puhtaana.
  • Maailmankuulut Ground Control Grid T7 -renkaat tarjoavat vertaansa vailla olevan pidon.
  • Takateline, johon kiinnittyy näppärästi sivulaukut, tarjoaa 20 kg:n kantokyvyn. Yhteensopiva myös etutelineen ja Adventure Plate -levyn kanssa, jolloin kapasiteetti kasvaa 10 kg.
  • Integroitu Lezyne Classic -etuvalo, jossa on 500 lumenia, ja Lezyne Fender -takavalo.
  • Optimaalisen ajohallinnan varmistamiseksi Tero X:ssä on 29″/27,5″ etu- ja takarengasyhdistelmä, joka tunnetaan myös nimellä mullet, muissa paitsi S-koossa. S:ssä on 27,5″/27,5″ etu- ja takarengasyhdistelmä.

Tutustu myös