Specialized Sirrus X 3.0

850,00 

Valmistaja

Specialized

Väri

SATIN CAST BLACK / BLACK / SATIN BLACK REFLECTIVE

Koko

S

Sirrus X on pääsylippusi ajamaan enemmän ja paikkoihin, joihin et koskaan uskonut meneväsi pyörällä. Se on mukava, kyvykäs, ”nyt mennään” -tyyppinen pyörä, joka innostaa sinua ajamaan enemmän kuin koskaan ennen.

Sirrus X on pääsylippusi ajamaan enemmän ja paikkoihin, joihin et koskaan uskonut meneväsi pyörällä. Se on mukava, kyvykäs, ”nyt mennään” -tyyppinen pyörä, joka innostaa sinua ajamaan enemmän kuin koskaan ennen. Isommat, luottamusta herättävät renkaat, hieman pystympi ajoasento, erittäin intuitiivinen 1x-voimansiirto ja runsaasti teline- ja lokasuojakiinnikkeitä – se on enemmän kuin vakaa kumppani pyöräteille. Sirrus X on varteenotettava vaihtoehto myös sorateille. Olemme varustaneet jokaisen Sirrus X:n astetta mukavammilla tieteellisesti testatuilla ja ergonomiseksi suunnitelluilla Shared Platform Body Geometry -satulalla, kädensijoilla ja polkimilla.

  • Vielä kevyempi (0,8kg) kuin Sirrus X 2.0 ja nopeampi A1-alloyhaarukan ansiosta.
  • Laajan vaihdekattavuuden 1×9 MicroSHIFT-voimansiirrosta 11-42t rataspakalla löytyy vaihteet mille tahansa tielle.
  • Tehokkaammat hydrauliset levyjarrut ja ensiluokkainen 2-osainen kampirakenne lisäävät jarrutustehoa ja kestävyyttä vaikeissa olosuhteissa.

Tutustu myös